Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην σχεδίαση και κατασκευή σαλονιών & ντυμένων κρεβατιών από το 1993.
Έχοντας σαν πρωταρχικό μας μέλημα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικές πρώτες ύλες, δημιουργούμε έπιπλα χωρίς συμβιβασμούς σε εμφάνιση, ποιότητα, λειτουργικότητα, και αξιοπιστία.
Διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο αλλά και έμπειρο προσωπικό, κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με μεράκι και δημιουργική φαντασία – δίνοντας έμφαση στην καλαισθησία και τη λεπτομέρεια – πάντα σε προσιτές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα από μοντέρνες προτάσεις & εντυπωσιακά σχέδια, που συνδυάζουν απαράμιλλη ποιότητα με πρωτοποριακό design και καλύπτουν κάθε απαιτητικό γούστο.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται από το 1993 στην κατασκευή καναπέδων σαλονιού & ντυμένων κρεβατιών.

ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Βασικό πλεονέκτημά μας αποτελεί η δυνατότητα κατασκευής επίπλων κατά παραγγελία. Όλα τα έπιπλα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, μπορούν να παραδοθούν σε υλικά, χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας. 

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Κάθε χώρος είναι ξεχωριστός και μοναδικός όπως εσείς. Εμείς διαμορφώνουμε τα έπιπλα σας ανάλογα με τις δικές σας λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες.

Add to cart